✓Gratis parkeren ✓Binnen één uur klaar ✓Garantie ✓Goedkope reparaties ✓Originele onderdelen ✓Factuur voor de verzekeraar

BestPhone GSM Reparatie is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de reparatie van mobiele telefoons, smartphones en tablets. Door de jaren heen heeft ons team veel ervaring opgebouwd en kunnen we uw telefoon in de meeste gevallen weer in de originele staat terug brengen. iPhone reparatie, Samsung reparatie, Sony reparatie, HTC reparatie, LG reparatie of Huawei reparatie : alles is mogelijk. Dus heeft u een kapot scherm, gebroken glas, batterij die snel leeg gaat, geen wifi, geen service, geen geluid, of is er wat anders stuk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u niet weet wat het probleem is met uw telefoon dan onderzoeken wij uw telefoon gratis voor u.

 • Apple iPhone reparatie

  Phone reparatie - iPhone scherm stuk? Bij ons kunt u snel en eenvoudig uw iPhone scherm laten vervangen. En veel meer iPhone reparaties

 • Samsung reparatie

  Samsung reparatie - Samsung Galaxy scherm reparatie, Samsung Tab (Tablet) reparatie. Alles kan gerepareerd worden bij ons.

 • Overige modellen

  Alle reparaties aan overige A-merken. ✓Huawei reparatie, ✓POCO reparatie ✓Xiaomi reparatie ✓Sony Reparatie. Ander merk of apparaat? Vraag het ons!

Meest voorkomende reparaties

Scherm reparatie

Het scherm of display van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw smartphone. Het is dan ook niet ongewoon dat dit onderdeel beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een gebarsten scherm. Hoewel dit natuurlijk erg vervelend is, hoeft het niet het einde van uw telefoon of tablet te betekenen. Gelukkig kunnen de meeste schermen worden vervangen, en bij ons hebben we altijd de meest gangbare schermen op voorraad. Onze reparaties duren doorgaans niet langer dan één uur, zodat u snel weer over een goed functionerend scherm beschikt.

Dus als u een iPhone heeft met een kapot scherm, of als er een barst in het scherm van uw Samsung zit, kunt u gerust bij ons langskomen of ons bellen voor meer informatie over telefoonreparatie in Nijmegen of Beuningen. Wij staan klaar om u te helpen en uw telefoon snel en professioneel te repareren. U kunt vertrouwen op onze expertise en snelle service bij het herstellen van uw waardevolle apparaat.

Accu vervangen / Batterij vervangen

De batterij van een smartphone heeft doorgaans een gemiddelde levensduur van 2-3 jaar, afhankelijk van het gebruik. Als u uw toestel langer optimaal wilt kunnen blijven gebruiken, is het raadzaam om de accu te vervangen. Niets is zo vervelend als een batterij die snel leeg raakt. Maar er zijn nog meer ongemakken: sommige telefoons kunnen zelfs trager gaan werken wanneer de accu niet meer goed functioneert. Bij BestPhone kunnen we snel en vakkundig uw accu vervangen, zodat u weer jarenlang plezier heeft van uw smartphone!

Wanneer u merkt dat de batterij van uw smartphone snel leeg raakt, is het tijd om actie te ondernemen. Bij ons kunt u rekenen op snelle en professionele accuvervanging. Ons team staat klaar om uw batterij deskundig te vervangen, zodat uw telefoon weer optimaal presteert. Met onze service kunt u weer met een gerust hart genieten van uw smartphone, wetende dat de accu in topconditie is en u vooruit kunt voor de komende jaren!

Moederbord reparaties / Microsolderen

BestPhone biedt tevens moederbordreparaties aan. Onze ervaren monteurs zijn bekwaam in het uitvoeren van zeer nauwkeurige reparaties aan uw smartphone, tablet of computer. Dus zelfs als uw apparaat elders als "niet te repareren" is bestempeld, kunnen wij nog steeds onderzoeken waar het probleem precies ligt en dit vaak ook herstellen.

Wanneer andere reparatiecentra geen oplossing kunnen bieden, zetten wij ons in om het moederbord van uw apparaat grondig te analyseren en eventuele defecten te identificeren. Met geavanceerde technieken en expertise kunnen wij vaak de oorzaak van de problemen vaststellen en effectieve reparaties uitvoeren. U kunt vertrouwen op onze toewijding om uw kostbare apparaat weer in optimale staat te herstellen.

Neem gerust contact met ons op als u behoefte heeft aan moederbordreparatie. Ons professionele team staat klaar om uw apparaat te onderzoeken en de nodige reparaties uit te voeren, zodat u weer kunt genieten van een goed functionerend apparaat.

Oplaadpunt vervangen

Het is niet ongebruikelijk dat een telefoon niet meer (goed) wil opladen. Dit probleem wordt vaak veroorzaakt door een defecte of versleten oplaadpoort. Het kan ook voorkomen dat er iets vastzit in de oplaadpoort, waardoor de kabel niet meer goed kan worden aangesloten. Wat de reden ook is waarom uw telefoon niet oplaadt, wij kunnen het probleem voor u herstellen.

Bij BestPhone hebben we de expertise en ervaring om kapotte oplaadpoorten te repareren. Onze vakkundige technici kunnen uw telefoon onderzoeken, de oorzaak van het laadprobleem vaststellen en de benodigde reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van de oplaadpoort of het verwijderen van obstructies, wij zorgen ervoor dat uw telefoon weer probleemloos kan worden opgeladen.

Als uw telefoon niet oplaadt of u problemen ondervindt met de oplaadpoort, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw apparaat te herstellen, zodat u weer kunt genieten van een goed functionerende telefoon die probleemloos kan worden opgeladen.

Software herstellen

Wij bieden ook diensten aan voor het controleren en herstellen van softwarefouten, foutmeldingen en niet correct werkende telefoons. Als u problemen ondervindt met de software van uw telefoon, kunnen wij dit voor u onderzoeken en indien nodig herstellen.

Onze deskundige technici hebben uitgebreide ervaring met het oplossen van diverse softwareproblemen. Of het nu gaat om vastgelopen applicaties, trage prestaties, foutmeldingen of andere softwaregerelateerde problemen, wij kunnen de oorzaak analyseren en de juiste oplossing bieden.

Door gebruik te maken van geavanceerde diagnosemethoden en tools, kunnen we problematische software identificeren en corrigeren. We streven ernaar uw telefoon zo snel mogelijk weer optimaal te laten werken, zodat u weer zonder problemen van uw apparaat kunt genieten.

Als u te maken heeft met softwarefouten, foutmeldingen of een niet correct werkende telefoon, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw telefoon te controleren, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw telefoon weer naar behoren functioneert.

Contact formulier

 • JGSJ - 2 Juni 2021, 12:21 Google Reviews

  "Voor de reparatie van het scherm van mijn Huawei Mate 20 Lite heb ik Bij Best Phone Beuningen voorgelegd of dit rendabel zou zijn tegenover een nieuwe Mate 30 Lite (door mijzelf overwogen)!Ik kreeg keurig de keuze tussen een origineel scherm, een equivalent of een nieuwe Mate 30 Lite. Het Advies was: kwaliteit van het origineel vervangend product geeft garantie boven het equivalent en is rendabel genoeg voor de kwaliteit en gebruiksduur van de Mate 20 Lite tegenover een nieuwe Mate 30 Lite! Daarbij komt na het advies: "thuis even overwegen, bel me dan op...vandaag besteld, morgen in huis (en evt gerepareerd)"!Zo geschiedde: een nieuw origineel scherm dezelfde dag besteld, de volgende dag binnen en vervangen en toppie vakkundig afgeleverd met een vriendelijke glimlach als altijd! Er wordt niets aangesmeerd! Professionele vakkundigheid alom! Was iedere ondernemer maar zo! Uitstekend!"

 • Kasper van Dijk - 15 SEP 2018, 14:42 Google Reviews

  "Tijdens de vakantie mijn iPad laten vallen waardoor de scherm flink gebarsten was, even online gekeken en ben hier uitgekomen, van te voren gebeld en werd duidelijk geholpen, de display werd besteld en zodra ik terugkwam van vakantie kon ik hem s'ochtends achterlaten en s'middags alweer ophalen. Ben zeer tevreden over het resultaat en werkwijze hier."

 • Eliza A - Mei 2023 - Google Reviews

  De service die ik ontving was uitstekend van begin tot eind. Bij het binnenkomen van de winkel werd ik vriendelijk begroet door het personeel en direct geholpen. Ze hebben snel en efficiënt de schade aan mijn iPhone geïdentificeerd en uitgelegd wat er nodig was om het te repareren.

  De reparatie zelf werd snel en nauwkeurig uitgevoerd en mijn iPhone ziet er weer zo goed als nieuw uit. Het personeel was zeer professioneel en deskundig en gaf me zelfs nuttige tips om de levensduur van mijn iPhone te verlengen.

  Wat ik vooral waardeerde, was dat de prijs van de reparatie zeer redelijk was en dat ik niet werd verrast door verborgen kosten. Er werd van tevoren duidelijk gecommuniceerd wat er gedaan moest worden en hoeveel de reparatie zou kosten.

  Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb ontvangen bij bestphone en ik zou deze winkel zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele telefoonwinkel.

 • Michael van B.  -  15 Feb 2022, 14:42 Google Reviews

  "This is an expert. Knows his stuff. In the new phone model the display (fold 3) broke. In one day, it was repaired. I'm very happy."

 • H Mulders - Juni 2023 - Google Reviews

  iPhone nieuwe accu in laten plaatsen. Binnen n half uur was het klaar. Een zeer nette betrouwbare zaak met heel vriendelijke mensen.Echt een aanrader!!

 • Simone Bronkhorst - Mei 2023 - Google Reviews

  Zeer fijn geholpen met een telefoon waarvan het scherm kapot was. Snelle service en duidelijke afspraken over kosten en wanneer het gerepareerd werd. Ook bij bijkomende klachten over de geluids- en aan/uitknop snel geholpen met veel service. Probleem gratis verholpen. Communicatie gaat snel via WhatsApp. Top