✓Gratis parkeren ✓Binnen één uur klaar ✓Garantie ✓Goedkope reparaties ✓Originele onderdelen ✓Factuur voor de verzekeraar

BestPhone GSM Reparatie is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in de reparatie van mobiele telefoons, smartphones en tablets. Door de jaren heen heeft ons team veel ervaring opgebouwd en kunnen we uw telefoon in de meeste gevallen weer in de originele staat terug brengen. iPhone reparatie, Samsung reparatie, Sony reparatie, HTC reparatie, LG reparatie of Huawei reparatie : alles is mogelijk. Dus heeft u een kapot scherm, gebroken glas, batterij die snel leeg gaat, geen wifi, geen service, geen geluid, of is er wat anders stuk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u niet weet wat het probleem is met uw telefoon dan onderzoeken wij uw telefoon gratis voor u.

 • Apple iPhone reparatie

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

 • Samsung reparatie

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

 • Overige modellen

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Meest voorkomende reparaties

Scherm reparatie

De scherm / het display van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van de smartphone. Het komt dan ook vaak voor dat het scherm stuk gaat , dit is uiteraard erg vervelend maar dit betekent niet het einde van uw mobieltje of tablet. Een scherm is in de meeste gevallen te vervangen, de meest voorkomende schermen hebben wij altijd op voorraad en reparaties duren dan vaak ook niet langer dan één uur. Dus is uw iPhone scherm stuk, of heeft u een barst in uw Samsung scherm, kom dan gerust langs of bel ons voor meer informatie voor uw telefoon reparatie in Nijmegen of Beuningen.

Accu vervangen / Batterij vervangen

Batterijen van een smartphone gaan gemiddeld 2-3 jaar mee, afhankelijk van het gebruik. Als u een toestel langer dan dat optimaal wilt kunnen gebruiken dan is het aan te raden om de accu te vervangen. Een batterij batterij die snel leeg gaat is natuurlijk niet zo fijn. Maar dat is niet het enige ongemak: het is zelfs zo dat sommige telefoons langzamer gaan werken als de accu niet meer goed werkt. Bij BestPhone kunnen we uw accu snel en vakkundig vervangen zodat u er weer een paar jaar tegenop kunt!Batterijen van een smartphone gaan gemiddeld 2-3 jaar mee, afhankelijk van het gebruik. Als u een toestel langer dan dat optimaal wilt kunnen gebruiken dan is het aan te raden om de accu te vervangen. Een batterij batterij die snel leeg gaat is natuurlijk niet zo fijn. Maar dat is niet het enige ongemak: het is zelfs zo dat sommige telefoons langzamer gaan werken als de accu niet meer goed werkt. Bij BestPhone kunnen we uw accu snel en vakkundig vervangen zodat u er weer een paar jaar tegenop kunt!

Moederbord reparaties / Microsolderen

Bestphone biedt ook moederbord reparaties aan. Onze ervaren monteurs kunnen zeer nauwkeurige reparaties uitvoeren op uw smartphone, tablet of computer. Dus is ook al is uw apparaat elders als "niet te repareren" verklaard dan kunnen wij alsnog kijken voor u waar het probleem precies ligt en dit vaak ook herstellen.

Oplaadpunt vervangen

Het komt vaak voor dat een telefoon niet meer (goed) wilt opladen. Dit komt vaak door een kapotte of versleten oplaadpoort. Of misschien zit er wel iets vast in de oplaadpunt waardoor de kabel er niet meer kan. Wat het ook is waardoor de telefoon niet oplaadt; wij kunnen het herstellen voor u.

Software herstellen

software fouten, foutmeldingen en niet correct werkende telefoons kunnen wij voor u nakijken en indien nodig herstellen.

Contact formulier

 • JGSJ - 2 Juni 2021, 12:21 Google Reviews

  "Voor de reparatie van het scherm van mijn Huawei Mate 20 Lite heb ik Bij Best Phone Beuningen voorgelegd of dit rendabel zou zijn tegenover een nieuwe Mate 30 Lite (door mijzelf overwogen)!Ik kreeg keurig de keuze tussen een origineel scherm, een equivalent of een nieuwe Mate 30 Lite. Het Advies was: kwaliteit van het origineel vervangend product geeft garantie boven het equivalent en is rendabel genoeg voor de kwaliteit en gebruiksduur van de Mate 20 Lite tegenover een nieuwe Mate 30 Lite! Daarbij komt na het advies: "thuis even overwegen, bel me dan op...vandaag besteld, morgen in huis (en evt gerepareerd)"!Zo geschiedde: een nieuw origineel scherm dezelfde dag besteld, de volgende dag binnen en vervangen en toppie vakkundig afgeleverd met een vriendelijke glimlach als altijd! Er wordt niets aangesmeerd! Professionele vakkundigheid alom! Was iedere ondernemer maar zo! Uitstekend!"

 • Kasper van Dijk - 15 SEP 2018, 14:42 Google Reviews

  "Tijdens de vakantie mijn iPad laten vallen waardoor de scherm flink gebarsten was, even online gekeken en ben hier uitgekomen, van te voren gebeld en werd duidelijk geholpen, de display werd besteld en zodra ik terugkwam van vakantie kon ik hem s'ochtends achterlaten en s'middags alweer ophalen. Ben zeer tevreden over het resultaat en werkwijze hier."

 • Michael van B.  -  15 Feb 2022, 14:42 Google Reviews

  "This is an expert. Knows his stuff. In the new phone model the display (fold 3) broke. In one day, it was repaired. I'm very happy."